Συντομη Πλοήγηση

Με Πλοίο

Με Πλοίο

  • Βόλος Σκιάθος Σκόπελος Αλόννησος .  Τα πλοία και τα δρομολόγια.
  • Αθήνα Αγιος Κωνσταντίνος Σκιάθος Σκόπελος Αλόννησος
  • Αθήνα Εύβοια Μαντούδι Σκιάθος Σκόπελος ( Γλώσσα )
  • Θεσσαλονίκη Σκιάθος Σκόπελος Αλόννησος
  • Μετάβαση στη Σκιάθο, τα λιμάνια και τα πλοία
  • Σκιάθος δρομολόγια πλοίων για τις Βόρειες Σποράδες απο Βόλο, Αγιο Κωνσταντίνο , Εύβοια Μαντούδι, Σκόπελος , Αλόννησος
  • πλοία δρομολόγια για Σκιάθο
  • Σκιάθος δρομολόγια και πλοία για το νησί
  • Σκιάθος ταξίδι

ΣΚΙΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΚΑΤΑΜΑΡΑΝ ΔΕΛΦΙΝΙΑ και γενικά με την ακτοπλοΐα

Το skiathosisland.com έψαξε πριν από εσάς και σας διευκολύνει παρέχοντας τους κατάλληλους εξωτερικούς συνδέσμους με όλα τα δρομολόγια από ΒόλοΆγιο Κωνσταντίνο, Μαντούδι ΕυβοίαςΘεσσαλονίκη τόσο από προς Σκιάθο όσο και από προς Σκόπελο και από προς Αλόννησο για όλες τις Σποράδες δηλαδή.

Όλα τα πλοία (συνήθως) που ξεκινούν από Βόλο και Άγιο Κωνσταντίνο περνούν από Σκιάθο , Σκόπελο (κάποια Γλώσσα) και Αλόννησο (και επιστρέφουν) . Το δρομολόγιο απο Ευβοια Μαντούδι φτάνει Σκιάθο και Γλώσσα Σκοπέλου αλλα σε κάποια δρομολόγια και Αλόννησο - Χώρα Σκοπέλου, ενώ το δρομολόγιο απο Εύβοια Κύμη φτάνει Αλόννησο και Σκόπελο ( και Σκύρο ) .

Παρακάτω παρουσιάζονται για το 2017 οι χρόνοι και τα πλοία για να φτάσει κανείς στη Σκιάθο από τα κύρια λιμάνια της ηπειρωτικής Ελλάδας πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας καθως θα προστεθούν ενδεχομένως νέα πλοία και θα υπάρξουν τροποποιήσεις. Τα δρομολόγια για το 2018 θα αρχίσουμε να τα ενημερώνουμε σύμφωνα με τις πληροφορίες που θα λαμβάνουμε. Μια πρώτη πληροφορια για το 2018 είναι οτι η εταιρεία SEAJETS θα έρθει για πρώτη φορά στην γραμμή μας ( Seajets Σποράδες ) και θα συνδέσει απο Μαιο μέχρι Σεπτέμβρη τα νησιά μας στην γραμμή Βόλος - Σκιάθος - Σκόπελος - Αλοννησος - Μαντούδι Εύβοιας ( Αθήνα ) και επιστροφή με ταχύπλοο πλοίο που θα παίρνει και αυτοκίνητα..

Αυτή τη στιγμή τα δρομολόγια που είναι ενεργά είναι απο Βόλο με το πλοίο Εξπρές Σκιάθος της Hellenic Seaways και το ιπτάμενο δελφίνι Ερατώ της Aegean Flying Dolphins.. Εχουν ολοκληρωθεί τα δρομολόγια απο Θεσσαλονίκη , Αγιο Κωνσταντίνο και Μαντούδι ..

Στα συστήματα κρατήσεων των εταιρειών ή στο αξιόπιστο Letsferry ( Κατά την κράτησή σας, ανάλογα με τον χρόνο που απομένει ως την αναχώρηση του δρομολογίου σας, το σύστημα θα σας υποδείξει αυτόματα τις διαθέσιμες από τις ακόλουθες επιλογές: Παράδοση με κούριερ. Παραλαβή από το λιμάνι αναχώρησης. Παραλαβή από τα γραφεία του Letsferry. ), θα μπορέσετε να δείτε όλες τις Ενεργές Προσφορές των εταιρειών και τις τιμές για τα δρομολόγια που σας ενδιαφέρουν. Οσο πιο νωρίς κάνετε μια κράτηση τόσο καλύτερη η τιμή.. 

Για ταξιδιώτες απο Αθήνα οι τιμές απο Μαντούδι και Κύμη ειναι πιο οικονομικές αλλα και απο Αγιο Κωνσταντίνο γίνονται διάφορες προσφορές.

Δρομολόγια και Κρατήσεις για Σκιάθο Σκόπελο και Αλόννησο

Δρομολόγια Απο Θεσσαλονίκη ( Διαθέσιμα για το 2017 απο Ιούνιο 01 - Σεπ 10 )

Δρομολόγια Απο Βόλο προς Σκιάθο Σκόπελο και Αλόννησο ( Ολο τον Χρόνο )

Δρομολόγια Απο Αγιο Κωνσταντίνο προς Σκιάθο Σκόπελο και Αλόννησο ( Απρ - Σεπ αλλα και το Πάσχα και άνοιξη και πλέον και τον χειμώνα  )  ( Επισκέπτες απο Αθήνα )

Δρομολόγια Απο Εύβοια Μαντούδι προς Σκιάθο και Γλώσσα Σκοπέλου ( Ενεργά και Ανοιξη λίγο πριν το Πάσχα και τον Χειμώνα 2 φορες την εβδομάδα, 3-4 το καλοκαίρι ) ( Επισκέπτες απο Αθήνα )

Χρήσιμα

SPORADES FERRIES TO SKIATHOS SKOPELOS ALONNISOS

Δρομολόγια και κρατήσεις

Χρήσιμοι εξωτερικοί σύνδεσμοι ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ( ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ επιλέξτε από σύντομη πλοήγηση)

                                                                                                         
openseas.grΟλα τα Δρομολόγια  ,       Από /προς Βόλο,  Αγιο Κωνσταντίνο ,  Εύβοια - Κύμη ( θα το δειτε απευθείας στην Ναυτική Εταιρεία Σκύρου) , Εύβοια - Μαντούδι ( Κυμάσι ) ( ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ),     Σκόπελο (ΣΠΟΡΑΔΕΣ), Σκιάθο ,  Γλώσσα Σκοπέλου,Αλόννησο.
hsw.grHELLENIC SEAWAYS
      Πλοία Εξπρές Σκιάθος απο Βόλο ,  Καταμαράν Flyingcat 5 απο Βόλο , Αγιο Κωνσταντίνο.
anes.grANES LINES 
      Πλοίο Πρωτεύς. Απο Βόλο και Μαντούδι Ευβοίας, και το μικρό πλοίο Σύμη ΙΙ απο Αγιο Κωνσταντίνο.
aquaferries.grAQUA FERRIES 
      Πλοίο Μυρτιδώτισσα. Απο Αγιο Κωνσταντίνο
afd.grAEGEAN FLYING DOLPHINS.
      Ιπτάμενο Δελφίνι Ερατώ. Απο Βόλο.

Μπορείτε να κάνετε κράτηση εισιτηρίων και απο το γραφείο που έχει εκτός των άλλων την Κεντρική Πρακτόρευση των Blue Star Ferries και Superfast Ferries το LETS FERRY, το οποίο έχει την δυνατότητα να σας αποστείλλει και τα εισιτήρια στο χώρο σας ( εξωτερικός σύνδεσμος  ).

 

 

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΒΟΛΟΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ

                                                                                                                                                             
Από Βόλο προς Σκιάθο Σκόπελο και Αλόννησο | Δρομολόγια 2018.
 
Πλοίο Εξπρές Σκιάθος
      ( HELLENIC SEAWAYS)
Πλοίο Πρωτεύς
      ( ANES LINES)
  
2 ώρες και 30 λ2 ώρες και 45 λ  
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
     
      ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ HSW
     
      ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ LETSFERRY skiathos
     
      Καθημερινά δρομολόγια 1-2
     
      Τις πιθανές προσφορές η εταιρεία
      τις εμφανίζει στο σύστημα κρατήσεων της. Απο 02/06/2017
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ και ΤΙΜΕΣ
     
     
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ANES
     
      ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ LETSFERRY skiathos
     
      Καθημερινά δρομολόγια 1-2.
 
      Απο 07/04/2017.
 
  
    
Ταχύπλοο Flying Cat 6
      ( HELLENIC SEAWAYS)
|
Ιπτάμενο Δελφίνι Flying Dolphin Ερατώ
      ( AEGEAN FLYING DOLPHINS )
  
1 ώρα και 40 λ1 ώρα και 15 λ  
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ και ΤΙΜΕΣ
     
     
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ HSW
     
      ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ LETSFERRY skiathos
     
      Απο 31/03/2017
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ και ΤΙΜΕΣ
     
      ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ AFD
     

      ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ LETSFERRY skiathos
     
  


  ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΣΚΙΑΘΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ
                                                                                     
Από Αγιο Κωνσταντίνο ( Αθήνα ) προς Σκιάθο Σκόπελο και Αλόννησο . | Δρομολόγια 2017 . Αναμένουμε πληροφορίες.
 
Πλοίο Μυρτιδιώτισσα
      ( AQUA FERRIES )
Ταχύπλοα Flying Cat 6
      ( HELLENIC SEAWAYS)
Ιπτάμενο Δελφίνι Flying Dolphin Ερατώ
      ( AEGEAN FLYING DOLPHINS )
 
3 ώρες1 ώρα και 50 λ1 ώρα και 20 λ 
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ και ΤΙΜΕΣ
     
      ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ LETSFERRY skiathos
     
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ και ΤΙΜΕΣ
     
     
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ HSW
     
      ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ LETSFERRY skiathos
     
     
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ και ΤΙΜΕΣ
     
      ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ AFD
     

      ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ LETSFERRY skiathos    
 

      ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Σημείωση
     
      Μυρτιδιώτισσα Aqua Ferries και Λεωφορείο Κτέλ Φθιώτιδος .
Δρομολόγια Χειμώνα : Λεωφορείο από και προς Άγιο Κωνσταντίνο για τους χειμερινούς μήνες. Θα έχει δρομολόγιο από ΑΘΗΝΑ για Άγιο Κωνσταντίνο  κάθε Παρασκευή και Σάββατο 06:30 το πρωί. Κάθε Κυριακή θα πραγματοποιεί δρομολόγιο στις 07:30 το πρωί. Σχετικά με την επιστροφή από ΆΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ – ΑΘΗΝΑ κάθε Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή θα αναχωρεί 22:00 το βράδυ. Τηλέφωνα επικοινωνίας στα ΚΤΕΛ στην Αθήνα 2108324200 και η διεύθυνση από και όπου θα παίρνουν οι επιβάτες το λεωφορείο είναι ΛΙΟΣΙΩΝ 260 , ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ. Τηλέφωνα επικοινωνίας στα ΚΤΕΛ από ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ 2235032223 , τα λεωφορεία βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου / Κρατήσεις και τιμές στα παραπάνω τηλέφωνα .
     
            HELLENIC SEAWAYS ( Flyinc cat 6 ) ΚΑΙ ΑΛΚΥΩΝ ( ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ: 17.50 € ): Αν δεν έχετε δικό σας μέσω μεταφοράς για να φτάσετε στο Άγιο Κωνσταντίνο από Αθήνα σας πληροφορούμε ότι υπάρχει ανταπόκριση λεωφορείων από το Γραφείο ΑΛΚΥΩΝ ( Ακαδημίας 97, Πλατεία Κάνιγγος Τηλ. 2103832545, 2103843220, 2103843221, 2103810861 ) προς τον Άγιο Κωνσταντίνο.
     
(Οι αναχωρήσεις συνήθως γίνονται 3 με 4 ώρες νωρίτερα)Χάρτης Πλατεία Κάνιγγος |Χάρτης Πλατεία Κάνιγγος - Αγιος Κωνσταντίνος.

Δρομολόγια Λεωφορείου για το  Flying Cat 6
.

Από άλλα μέρη της Κεντρικής Ελλάδας και νότιας Ελλάδας μπορείτε να φτάσετε με τα ΚΤΕΛ των περιοχών σας)

ΠΡΟΣΟΧΗ Σημείωση  AQUA FERRIES ( πλοίο Μυρτιδιώτισσα ) ΚΑΙ JETA TOURS( λεωφορείο ) ( ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ: 15.50 €, μετ’ επιστροφής 31.00 €): Αν δεν έχετε δικό σας μέσω μεταφοράς για να φτάσετε στο Άγιο Κωνσταντίνο από Αθήνα σας πληροφορούμε ότι υπάρχει ανταπόκριση λεωφορείων από το Γραφείο JETA TOURS ( ΝΙΚΗΣ & ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ - Jetatours (Nίκης 54 Κοντά στη Πλατεία Συντάγματος Τηλ. 2103230582 ) προς τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Δρομολόγια Λεωφορείου και Δελφινιού και Δρομολόγια Λεωφορείου Πλοίου Μυρτιδιώτισσα

(Οι αναχωρήσεις συνήθως γίνονται 3 με 4 ώρες νωρίτερα) Χάρτης Νίκης 54 και Φιλλελήνων ( Σύνταγμα )|Χάρτης Νίκης 54 και Φιλελλήνων - Αγιος Κωνσταντίνος. Από άλλα μέρη της Κεντρικής Ελλάδας και νότιας Ελλάδας μπορείτε να φτάσετε με τα ΚΤΕΛ των περιοχών σας)

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΣΚΙΑΘΟ ΣΚΟΠΕΛΟ ΓΛΩΣΣΑ
                                         
Από Μαντούδι Εύβοιας ( Αθήνα ) προς Σκιάθο - Σκόπελο ( Λιμάνι Γλώσσας Λουτράκι ) και Μαντούδι - Αλόννησος - Σκόπελος Χώρα - Σκιάθος | Δρομολόγια 2018 . |
 
Πλοίο Πρωτεύς ( ANES LINES)
2 ή 3 και 4 Φορές την εβδομάδα ανάλογα την περίοδο ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ και ΤΙΜΕΣ| ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ANES | ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ LETSFERRY skiathos
     
    Νέο δρομολόγιο  πολύ σύντομο ( 1 ώρα και 45 λεπτά ) και οικονομικό ταξίδι.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών, που ταξιδεύουν από το Μαντούδι Ευβοίας προς τις Β. Σποράδες, θα υπάρχει λεωφορείο με απευθείας ανταπόκριση από Αθήνα προς Μαντούδι Ευβοίας & αντίστροφα. Αφετηρία Λεωφορείου από Αθήνα: ΘΕΟΔ. ΔΗΛΗΓΙΑΝΝΗ 21, ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ, (στάση Μετρό ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ, απέναντι από την Τροχαία Αθηνών). Αφετηρία Λεωφορείου από Μαντούδι: ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ. ΑΘΗΝΑ -ΜΑΝΤΟΥΔΙ 14,00€, ΜΑΝΤΟΥΔΙ - ΑΘΗΝΑ 14,00€, Τηλ. 2105237613. Οι τιμές μετ επιστροφής με λεωφορείο και τα ακτοπλοικά ειναι στα 61 13.50 € Δρομολόγια Λεωφορείων για Σκιάθο Σκόπελο και Αλόννησο στους Πίνακες Δρομολογίων.
     
Σημείωση: Αν δεν έχετε δικό σας μέσω μεταφοράς για να φτάσετε στο Μαντούδι Ευβοίας από Αθήνα με Κτελ Ευβοίας ( ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ:  13.50 €, μετ’ επιστροφής  €) ( ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ Δρομολόγια για Σκιάθο και Σκόπελο)     από Σταθμό Λιοσίων προς Μαντούδι ( ΚΤΕΛ ΛΙΟΣΣΙΩΝ τηλ. 2108317186, 2108317173 ) ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ 2108317153, 2108317163, 6949109141, 2221022640).

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΚΙΑΘΟ ΣΚΟΠΕΛΟ
                                                         
Από Θεσσαλονίκη προς Σκιάθο - Σκόπελο - Αλόννησο και Αλόννησο - Σκόπελο - Σκιάθο - Θεσσαλονίκη | Αναμένουμε πληροφορίες για το αν θα υπαρχει η οχι καποιο συμβατικο η ταχυπλοο πλοιο στην γραμμη.
     
   
.
   
 
ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥΣΤΑΘΜΟΣ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ και ΟΣΕ ( ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ προς Βολο και αντίστροφα)
    

ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΛΟΙΑ

Χρήσιμα ...

             
Το νέο δρομολόγιο απο Μαντούδι θα εξυπηρετεί τη Σκιάθο και τη Σκόπελο μέσω Γλώσσας.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΛΟΙΟΥ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ, ΛΑΥΡΙΟ Η ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ (ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΛΑ) , ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ( ΕΥΒΟΙΑ ).