Το Skiathosisland.com Πληροφορίες

Το Skiathosisland.com

Ονομαζόμαι Χατζητρακόσας Ιωάννης και κατάγομαι απο τη γειτονική Σκόπελο. Είμαι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου του Ηuddersfield στο τομέα της πληροφορικής και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά στην σχεδίαση και υλοποίηση ιστοσελίδων.

Απο το Σεπ του 1999 στη γειτονική Σκόπελο ( Αρχικά ως φοιτητής ως πληροφοριακό site για τη Σκόπελο και απο το 2003 και έπειτα Βιοποριστικά ως Ελεύθερος Επαγελματίας) , έχω δημιουργήσει και είμαι ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας www.skopelosweb.gr που με μεγάλη επιτυχία , επισκεψιμότητα, αναγνωρισιμότητα και ανταπόκριση διευκολύνει την πρόσβαση των επισκεπτών στο νησί αλλα και δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες του νησιού να προβάλλουν και να γνωστοποιήσουν τις υπηρεσίες τους.

Απο τον Μαιο του 2014 στα πλαίσια της επέκτασης της εργασίας μου δημιούργησα το αδελφό site για το νησί της Αλοννήσου , το alonnisos.net και απο τέλος Δεκέμβρη του 2015 ανέβηκε στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα skiathosisland.com για την Σκιάθο.

Ο στόχος και για το Skiathosisland.com είναι η νέα αυτή ιστοσελίδα, να καταστεί σταδιακά μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες & κορυφαία επισκέψιμες ιστοσελίδες της Σκιάθου, πληροφορώντας τον κάθε επισκέπτη για τον τόπο, την προσβασιμότητα, τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις και τις υπηρεσίες, παρέχοντας παράλληλα σε όσους από τους επαγγελματίες θα επιλέξουν να προβληθούν όλα τα καινοτόμα εργαλεία προβολής της ιστοσελίδας , αποκτώντας έτσι να νέο σημείο κοινοποίησης των υπηρεσιών τους, των παροχών & δραστηριοτήτων , με τρόπο άμεσο , ξεκάθαρο , επαγγελματικό και ουσιαστικό.

Το Skiathosisland.com προβάλλει τις επιχειρήσεις και έχετε την δυνατότητα να κάνετε κρατήσεις σε απευθείας επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες, οι οποίοι και είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την διαδικασία κρατήσεων, πληρωμής, την ακρίβεια και αξιοπιστία των πληροφοριών που αναρτώνται στην προβολή τους όπως επίσης και για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Μάλιστα ακριβώς επειδή επικοινωνείτε απευθείας με τους ιδιοκτήτες να επιδιώκεται την καλύτερη τιμή καθως το Skiathosisland.com δεν παίρνει κανένα ποσοστό σε κρατήσεις ( οπως συμβαίνει σε πολλές ιστοσελίδες ). Αρα επικοινωνήστε απευθείας μαζί τους και ζητήστε την καλύτερη τιμή.


Σχετικά με την ιστοσελίδα . Συνοπτική Παρουσίαση

Η δομη της σελιδας εχει διαχωριστει
σε 4 βασικες ενοτητες για μια ξεκουραστη περιηγηση Η ΣΚΙΑΘΟΣ, ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ, Η ΔΙΑΜΟΝΗ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Σχεδιασμένη ώστε ο επισκέπτης της ιστοσελίδας να περιηγείτε ξεκούραστα και να βρίσκει όλες τις πληροφορίες που θα διευκολύνουν την οργάνωση του ταξιδιού του ( γνωριμία με τον τόπο, τρόπος μεταφοράς, επιλογή διαμονής , διασκέδαση, φαγητό, ενημέρωση για υπηρεσίες & δραστηριότητες) και ο προβαλλόμενος να μπορεί να παρουσιάζει τις υπηρεσίες & παροχές του με τρόπο σύγχρονο, λειτουργικό και με σεβασμό στον επισκέπτη της ιστοσελίδας.

Δυναμικής σχεδίασης , πλήρης και περιεκτική , εύκολη πλοήγηση.

Πρότυπο υλικό ( Σχεδίαση, Φωτογραφικό υλικό, βίντεο, κείμενα, μεταφράσεις) το οποίο συνεχώς θα εμπλουτίζεται.

Χρήση και άλλων διευθύνσεων στο ιντερνετ και διασύνδεση με social networks.

Αξιοποίηση όλων των εργαλείων ώστε το site να είναι το κατα δυνατό, στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζητήσεων και συστηματικές ενέργειες προώθησης του site σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ( Google Adwords, ηλεκτρονικά μέσα, διαφημίσεις σε περιοδικά , ιντερνετ και τηλέοραση όλα αυτά τα χρόνια).

Δίνεται μεγάλη βαρύτητα στην προβολή και της κοινωνικής και πολιστικής ζωής της Σκοπέλου με την ανάδειξη των δράσεων και των πολιστικών δρώμενων στο νησί.

Συμβατή με προγράμματα περιηγήσεων , ipad, iphone, android.

Πως θα Προβληθείτε

Αν θέλετε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις διαδικασίες και τους όρους συνεργασίας με το Skiathosisland.com επικονωνήστε μαζί μας στο εμαιλ info@Skiathosisland.com ή στο κινητό 6985015215

Καλή Περιήγηση

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στην ιστοσελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πρόταση, παρατήρηση ή απορία μπορεί να έχετε για την ιστοσελίδα και το νησί μας.

Απο το σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους εσάς τους επισκέπτες της ιστοσελίδας και τους προβαλλόμενους για την υποστήριξη τους στην προσπάθεια αυτή της αξιόπιστης και όμορφης προβολής του νησιού μας. Επίσης έχω πολλούς δικούς μου ανθρώπους που τους ευχαριστώ προσωπικά απο κοντά και χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να συνεχίσω την απαιτητική και δύσκολη αυτή προσπάθεια. Πρώτα ο θεός εύχομαι να συνεχίσει η λειτουργία της ιστοσελίδας για ακόμη περισσότερα χρόνια.

Με εκτίμηση
Χατζητρακόσας Ιωάννης


Ολοι οι προβαλλόμενοι στην ιστοσελίδα Skiathosisland.com έχουν αποδεχτεί με την συμμετοχή τους το παρακάτω συμφωνητικό ( το οποίο ισχύει αυτόματα και για όλους τους νέους προβαλλόμενους) αλλα και όσο αφορά την προστασία των Πνευματικών Δικαιωμάτων της ιστοσελίδας.

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ
Ο Ιωάννης Χατζητρακόσας είναι ιδιοκτήτης, δημιουργος́ και δικαιούχος ιστοσελίδων και διευθύνσεων. Οι ιστοσελίδες αυτές προσφέρουν δωρεάν στους επισκέπτες τους πληροφορίες σχετικές με τουριστικούς προορισμούς ιδίως τις βόρειες σποράδες. Οι αναγνώστες λαμβάνουν δωρεάν πληροφορίες σχετικά με γεωγραφικά, ιστορικά, πολιτιστικά κ.α. στοιχεία των προορισμών. Επιπλέον παρέχονται όλες κατά το δυνατόν οι πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του τουριστικού προορισμού δρομολόγια πλοίων , αξιοθέατα , χρήσιμα τηλέφωνα κ . α . Μέσα στις ιστοσελίδες προβάλλονται έναντι αμοιβής, τουριστικά καταλύματα και επιχειρήσεις. Το κάτωθι συμφωνητικό καθορίζει τις λεπτομέρειες της προβολής αυτών των επιχειρήσεων.
Μεταξύ των συμβαλλομένων κάτωθι μερών, τα οποία και ενημερώθηκαν διεξοδικά πριν την υπογραφή για τις λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά της σύμβασης (βλέπε Εντολή Προβολής) αποφάσισαν, συνεφώνησαν και έγιναν δεκτά τα εξής.
Τα συμβαλλόμενα μέρη είναι αφε’ νός οι Χατζητρακόσας Ιωάννης του Αναργύρου κάτοικος Σκοπέλου, καλούμενος στο εξής “παροχέας”, αφ’ ετέρου ο/η ................................................................................................................ του..................................................................................... ,κάτοικος................................................................................................................................... με ΑΦΜ ................................................................ και επωνυμία ..................................................................................................................................
1) Ο παροχέας είναι κύριος και πνευματικός δημιουργός της ιστοσελίδας με τον τίτλο Skiathosisland.com. Το Skiathosisland.com ειναι πνευματική ιδιοκτησία του παροχέα. Το περιεχόμενο του Skiathosisland.com υπόκειται στους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και δικαιωμάτων σχεδίασης. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση,αναπαραγωγή, αντιγραφή ή μετάδοση με οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο όλου ή μέρους του περιεχομένου της ιστοσελίδας Skiathosisland.com , καθώς και η κάθε είδους υλική ενσωμάτωση έστω και προσωρινή, χωρίς την έγγραφη άδεια των ιδιοκτητών της. Ο παροχές διατηρεί το δικαίωμα παραχώρησης του υλικού της που αφορά και τις προβαλλόμενες επιχειρήσεις.
2) Ο παροχέας δεν φέρει καμία ευθύνη για την τήρηση των κανονισμών και των νόμων σχετικών με τη λειτουργία των προβαλλόμενων πελατών.
3) Καμία ευθύνη δε βαρύνει το Skiathosisland.com για το περιεχόμενο, τις υπηρεσίες, την ποιότητα, την ασφάλεια, την ακρίβεια των υπηρεσιών που παρέχονται απο τις προβαλλόμενες/φιλοξενούμενες επιχειρήσεις.
4) Η διαμεσολάβηση και η επαφή με τους υποψηφίους πελάτες γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των προβαλλομένων επιχειρήσεων. Αποκλειόμενης κάθε ευθύνης του παροχεά. Για τις οικονομικές συναλλαγές μεταξύ των προβαλλομένων επιχειρήσεων και των υποψηφίων πελατών τους καμία ευθύνη δεν φέρει ο παροχέας της προβολής.
5) Η επιχείρηση οφείλει να γνωστοποιεί τον τιμοκατάλογο και τις προσφορές προς ενημέρωση των επισκεπτών της ιστοσελίδας. Επίσης καθώς τις παρέχεται λογαριασμός εμαιλ οφείλει να κάνει σωστή και έννομη χρήση αυτού του λογαριασμού email.
6) Ο τρόπος σχεδιασμού και παρουσίασης του περιεχομένου της ιστοσελίδας είναι στην απόλυτη ελευθερία του παροχέα ο οποίος έχει το δικαίωμα να την αλλάζει οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση.
7) Η ιστοσελίδα δεν θα παρέχει κανέναν εξωτερικό σύνδεσμο προς άλλες ιστοσελίδες σχετιζόμενες με την προβαλλόμενη επιχείρηση ακόμη και αν αυτές είναι προσωπικές
καθώς αυτό δεν βοηθά την σωστή λειτουργία και ξεκούραστη πλοήγηση των επισκεπτών εντός του Skiathosisland.com το οποίο αποσκοπεί στο να λειτουργεί σαν ένα επιπλέον και ανεξάρτητο σημείο προβολής των υπηρεσιών του προβαλλόμενου. Ενδεχομένως μετά απο συνεννόηση και εφόσον υπάρχουν οι προδιαγραφές να μπορεί να συνδεθεί το προσωπικό και μόνο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων κάποιας επιχείρησης.
8) Ο πελάτης δηλώνει υπεύθυνα ότι τα στοιχεία (πχ φωτογραφίες. video, λογότυπα, επωνυμία, διακριτικός τίτλος, σήμα, κείμενα κτλ) που παρέχει στον παροχέα για την προβολή στο Skiathosisland.com ανήκουν αποκλειστικά στον ίδιο τον προβαλλόμενο . Αποκλειόμενης κάθε ευθύνης του παροχέα. Τα παραπάνω ισχύουν και για την αξιοποίηση της δυνατότητας για ανάρτηση πληροφοριών απευθείας απο τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
9) Ο προβαλλόμενος δικαιούται να αναγράφει την διεύθυνση και μόνο τη ςιστοσελίδας σε έντυπα ή άλλες ιστοσελίδες, για δραστηριότητες που τον αφορούν, αποκλειόμενης της χρήσης κάθε άλλου υλικού της ιστοσελίδας όπως φωτογραφίες , κείμενα κτλ.
10) Το κόστος της προβολής στην ιστοσελίδα θα καθορίζεται ετησίως ανάλογα με την επιλογή του πελάτη από τις προτεινόμενες επιλογές προβολής της ιστοσελίδας “πακέτων” (βλέπε εντολή προβολής).
Η πρώτη έναρξη προβολής θα γίνεται κατόπιν γραπτής ενυπόγραφης εντολής του πελάτη , με υπογραφή και του παρόντος συμφωνητικού, που θα αποστέλλεται με κάθε πρόσφορο μέσο (ταχυδρομείο, φαξ, εμαιλ, επιστολή).
Για όλες τις μελλοντικές ανανεώσεις ( που θα γίνονται όπως διευκρινίζεται στην Εντολή Προβολής) η εν λόγω γραπτή εντολή αποτελεί και πλήρη συμφωνία, αποδοχή και έγκριση περί της ανανέωσης της διάρκειας των όρων του παρόντος.
11) Ο παροχέας παρέχει την προβολή μέσω της ιστοσελίδας του για διάρκεια ενός έτους. Η διάρκεια του έτους διευκρινίζεται για τον κάθε πελάτη στην ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ. Η ανανέωση της φιλοξενίας / προβολής θα γίνεται έπειτα απο την ειδοποίηση για την ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ εντός ενός μηνός απο την λήψη της μέσω πληρωμής όλου του ποσού μαζί με το ΦΠΑ σε λογαριασμό τραπέζης του Παροχέα πάντα με την Αναγραφή του Ονοματεπώνυμου και ειδοποίηση του παροχέα. Η συνδρομή φιλοξενίας / προβολής επιχειρήσεως προπληρώνεται στην αρχή του έτους όπως καθορίζεται και απο την εμπορική συνήθεια των εταιρειών του είδους. Το παρόν συμφωνητικό αφού υπογράφηκε από τον παροχέα εστάλη στην προβαλλόμενη επιχείρηση η οποία μετά από στάθμιση των συμφερόντων της το υπογράφει αποδεχόμενη έτσι πλήρως και ανεπιφύλακτα το περιεχόμενο του παρόντος ιδιωτικού συμφωνητικού δίνοντας με αυτό τον τρόπο εντολή για την έναρξη/συνέχιση της παροχής προβολής της.

Ο παροχέας Η προβαλλόμενη επιχείρηση (ημερομηνία, σφραγίδα ή ονοματεπώνυμο & υπογραφή)